onsdag 26 mars 2008

Tillbaka till drag och vit (!!) vardag

Dagarna rinner iväg igen, jobbet tar all min energi och hemma väntar hundarna på att vi ska hitta på något skoj. Och trots att jag är helt utpumpad, nästan i koma, tar jag mig iväg med dem. Cykla, träna agility, miljöträning, alltid något. Och alltid kommer jag hem ett helt snäpp piggare och gladare!
Idag cyklade vi kanalrundan igen. Höll ett bra tempo nästan hela vägen. Iss var givetvis bajsnödig och vägrade som vanligt att bajsa när vi inte var hemma i trädgården. Följden blev och blir alltid att han springar och luktar och luktar längs marken och gör allt för att knipa inne bajset. Till slut kom det iallafall, mitt i en farligt snabb galopp tvärstannade han. Jag lyckades reagera på någon millisekund och tvärnita, ändå höll vi på att flyga åt skogen...
Baby, däremot, överraskade med att helt plötsligt börja bajsa utan att sakta av minsta lilla. Hon bajsade på där i full galopp. Jag blev helt paff! Mitt i allt beter hon sig som en riktig draghund, utan att blinka och som att hon gjort på det viset hela livet!?!
Nog med bajs. Nu ska jag gå på toa.

1 kommentar:

monika sa...

Hahaha hon e ju för go! Nu när hon är pensionerad från drag kanske pressen av att vara just en draghund har släppt ;)