måndag 22 september 2008

Lydnad och en liten sväng hoppteknik


Idag var vi på tävlingslydnadskurs igen. Denna gången började vi med apport! Det gick över förväntan bra, jag fick ett jättebra tips till Baby och Iss börjar gripa den jättefint nu. Sen gjorde vi några inkallningar, Baby var riktigt på hugget och jobbade på i full fart! Iss med, men hans största bedrift var nog att han fick sitta jämte och hållas fast av Mia, en läskig kurskamrat. Sen blev de bästisar, hon är otroligt hundvan och fick honom att gång på gång erbjuda kontakt med henne! Slutligen gjorde vi ett platsligg - det fick bara Baby göra denna gången. Hon var jätteduktig! Låg länge med hakan ned i backen och bra fokus. Även fint läggande! Hon var verkligen heltänd hela kvällen och jätterolig att jobba med!

Efter träningen gjorde vi ett par hoppteknikövningar. Iss längde sig lite bättre den här gången och rev bara ett hinder! Baby med, hon sträckte ut bakbenen rejält ett par gånger.
Det var så roligt att träna idag när saker och ting flöt på så fint och hundarna var motiverade!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej. lisa här.
vad hette din digitalkamera som du hade, eller om du har kvar den ännu?
jag gillade den. men kommer dock inte ihåg vad märket på kameran hette :/

Anonym sa...

var det inte: minolta dimage z7 ?

Marlene sa...

Det är en minolta dimage z1, 3.2 megapixlar.

Anonym sa...

Hei igjen Marlene
Så dyktige dere er. Ser ut som vagnen fungerer bra, og at hundene trivs med treningen. Håper du er frisk igjen og mår bra.

Helsninger från oss i Hallsberg

Marlene sa...

Hej!
Roligt att höra av er! Vi har kört ett par gånger med vagnen och det är jätteroligt! Nu tränar vi lite disciplin i leden så vi ska kunna köra mer regelbundet med den. Berätta lite hur det är med er och alla prickarna!

Anonym sa...

tack för svar!