söndag 1 juni 2008

Bad och andra framsteg


Idag har vi varit i Pariserviken och slappat i solen. Först var Maria, Teddy och Jaffa med. Iss skötte sig jättebra, var knappt spännig alls! Vi gick ut i vattnet ända till han inte bottnade längre och han började simma jättefint direkt! Testade med Baby sen och det var den största överraskningen - hon bara följde med ut och började simma!!

Sen kom Emmeli med Rufus och Molle. Iss blev direkt helt låst på Molle och jag lyckades inte att bryta det... Det slutade med att han hoppade på honom men kunde inte göra någon skada för han hade munkorgen på sig. Det tog inte en sekund så var det över och Molle verkade inte ha tagit någon skada av det, mer än att han tyckte Iss betedde sig lite konstigt. Iss släppte fokus och lade sig ned och vilade sen resten av tiden utan problem. Skönt!

I övrigt så har han gjort jättestora sociala framsteg med män. Sonny, som han ständigt brukar gömma sig för, ville han plötsligt leka med! Vår granne som han förut bara skällde osäkert på, blir han nu klappad på huvudet av! Nästan varje dag ser vi framsteg och det känns riktigt bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt det ser ut på stranden.

monika sa...

Underbart med alla framsteg!! Ni är så duktiga!! *kram*